Jäsenedut/Medlemsförmåner

JHL:n jäsenedut

JHL tarjoaa sinulle voimaa, tietoa ja tukea. Hyödynnä liiton sinulle tarjoamat palvelut ja edut!

Palveluja jäsenille

Tutustu myös näihin jäsenetuihin:

Oheisesta valikosta pääset tutustumaan kaikkiin jäsenetuihin tarkemmin.

Tarkista etusi myös Omat JHL-sivut -jäsensivuilta, joilta löydät erityiset jäsentarjoukset.
Jäsenedut saat jäsenkorttia näyttämällä. Liity joukkoomme, meitä on lähes 225 000.

JHL:n ja sen työttömyyskassan jäsenmaksu on 1,38 % ansiotulosta. Jäsenmaksu on verotuksessa vähennyskelpoinen. JHL:n kokonaisjäsenmaksulla saat kaikki palvelut ja edut.

Medlemsförmåner

Som medlem får du mer. JHL ger dig kraft, kunskap och stöd.

Du som har gått med i JHL har förmåner som man inte har om man enbart hör till a-kassan. Som medlem är du en av de 225 000 personer som genom sin solidaritet gör JHL till en kraft att räkna med på arbetsmarknaden och i samhället. Intressebevakning är JHL:s viktigaste uppgift och medlemsförmån, men dessutom kan vi erbjuda till exempel kurser och semesterförmåner.

Mera ...

Fackavgiften är avdragsgill i beskattningen. JHL:s fackavgift är 1,38 procent av de skattepliktiga löne- och motsvarande inkomsterna