Koulutukset 2020/Utbildningar 2020

Koulutus/Utbildningar

Pyrimme innostamaan jäseniä myös jatkossa osallistumaan liiton järjestämiin koulutuksiin.

JHL järjestää monipuolista koulutusta, jonka avulla sinulla liiton jäsenenä on mahdollisuus vahvistaa ammatillista ja edunvalvonnallista osaamistasi.

Kouluttautumalla voit perehtyä työpaikan työsuojelu ja luottamustehtäviin, auttaa kehittämään työyhteisöjä ja syventämään tietoja oman alasi työehtosopimuksista ja työlainsäädännöstä.

• Paikalliset / Aluetoimiston järjestämät koulutukset
  • Sisäinen koulutus Luottamusmiehet / hallitus
  • TSL: Koulutukset – liiton tuki
  • Ammatilliset Opintopäivät
  • Työmarkkinaseminaarit

HUOM! Joillakin kursseilla on osallistumismaksu ja näissä jäsen voi ilmoittautuessaan valita kohdan: yhdistys maksaa. On kuitenkin huomioitava, että yhdistys maksaa kurssien osallistumismaksut vain siinä tapauksessa, että jäsen on hakenut hallitukselta hyväksynnän ennen kurssille ilmoittautumista.

Kirjautumisohjeet  www.jhl.fi sivuille.
Käyttäjätunnus on jäsennumerosi. Löydät sen JHL-jäsenkortistasi.
Salasana on ensimmäistä kertaa kirjautuessa syntymäaika muodossa ppkkvv (esim. jos olet syntynyt 14.3.1962, kirjoitat 140362).

Älä tallenna tätä salasanaa, koska palvelu pyytää sinua heti vaihtamaan sen uudeksi.
Valitse itsellesi uusi salasana.

Jatkossa käyttäjätunnuksenasi on edelleen jäsennumerosi ja salasanana valitsemasi salasana.

Unohditko?
Käytä kirjautumisruudussa näkyvää "Salasanaongelmissa klikkaa tästä" -linkkiä. Palvelu toimii vain, jos olet ilmoittanut sähköpostiosoitteen tai gsm-numeron JHL:n jäsenrekisteriin!

Ongelmatapauksissa apua saat sähköpostiosoitteesta salasanat@jhl.fi.

Svenskspråkig utbildning

JHL satsar mycket på facklig utbildning. Syftet är att hjälpa de fackligt aktiva och de enskilda medlemmarna att upprätthålla en god kompetens som intressebevakare. Samtidigt vill facket bidra till sina medlemmars professionella utveckling.

Principen är att utbildningen är gratis för förbundets medlemmar. Kurserna finansieras i huvudsak av förbundet, men arbetsgivaren deltar enligt överenskommelse. En del av utbildningen finansieras med offentligt stöd.

Logga in så här till www.jhl.fi sidan.
Din användarkod är ditt medlemsnummer, som finns på ditt JHL-medlemskort. När du loggar in för första gången använd ditt födelsedatum som lösenord (ddmmåå) (t.ex. om du är född 14.3.1962, skriv 140362).
Spara inte detta första lösenord, för servicen ber dig genast att byta det till ett nytt. Välj ett nytt lösenord. Ditt medlemsnummer är alltid din användarkod, och lösenordet är det lösenord du själv valt.

Glömt lösenordet?
Använd länken ”Om du har glömt ditt lösenord, klicka här” som finns vid fältet för verifiering.
OBS! Denna tjänst fungerar endast, om du har gett JHL:s medlemsregister din rätta e-postadress eller ditt mobilnummer.
Efter du har loggat in, kommer du in på medlemssidorna. Om du är förtroendevald i din JHL-förening kommer du också in på Aktivas sidor.